tisdag 20 september 2011

Coachande ledarskap okänt begrepp på tidningen Chef!

Coachbranchen.se gjorde en sökning på coachande ledarskap på tidningen Chef. Resultat, inga träffar! Jag håller med coachbranschen att vi har en del att göra för att göra coaching och coachande ledarskap både känt och implementerat i fler organisationer.

Speciellt som den forskning jag bedrivit de senaste tio åren pekar på att de mest framgångsrika organisationerna i grunden bygger sin framgång på ett coachande ledarskap! Produktivitetsökning på närmre 20% på ett år tillsammans med en halvering av sjuktalen, talar sitt eget språk. Ett coachande ledarskap är både grunden för höga prestationer och ökad trivsel... och för att skapa en framgångskultur.

Bästa chefer ute i landet, dags att lära sig mer om coaching och utveckla ett avancerat coachande förhållningssätt. Vilket både handlar om att lyssna och att skapa en tydlighet utöver det vanliga!

Eller ni kanske inte är intresserade av att skapa en framgångskultur? Framgångskultur i meningen ökad trivsel, ökad arbetstillfredsställelse, ökad produktivitet och därmed möjligheten till bättre resultat!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 

Medlemskap i EMCC

Ansök om medlemskap och ta del av alla förmåner som det medför. Fyll i din intresseanmälan här.

EQA och EIA

Kvalitetskontroll av utbildningar i coaching och mentorskap samt Certifiering av coacher och mentorer. Läs mer här.