söndag 28 november 2010

Ett vitaminpiller i höstrusket! Konferensen i Dublin är över

Nu har det gått en vecka sedan årets stora EMCC Europa händelse på Irland. Det är inte förrän nu man kan samla tankarna, det är intensivt, lärorikt och kul, det behövs lite distans. En välorganiserad konferens med proffsiga seminarier, och kul party på kvällen, med “riverdance.” Det blir inte mycket tid för en själv…

Det som slår mig är människorna som är där! En fantastisk positiv stämning, 230 personer från 21 Europeiska länder, och några till. Jag såg t ex kvinna med sari, och Sydafrika hade en föreläsare. Och alla som är där är glada, nyfikna och engagerade. Det är en total blandning av mentorer, coacher, forskare och utbildare som alla brinner för sina frågor.
Temarubriker på seminarierna är det mesta inom branschen; business coaching, mentoring, team coaching, forskning, workshops, demonstrerade metoder. Man behöver inte hålla med om allt, men det är spännande att se vad som rör sig ute i Europa, när det gäller coaching och mentoring. Ser med glädje fram emot nästa konferens.
Next year in Paris!

torsdag 18 november 2010

18-20/11 EMCC konferensen i Dublin

Information har skickats ut från EMCC centralt. Vi hoppas att se många av er där! De årliga konferenserna brukar alltid ge stort utbyte, både kunskap och nätverkande.
 

Medlemskap i EMCC

Ansök om medlemskap och ta del av alla förmåner som det medför. Fyll i din intresseanmälan här.

EQA och EIA

Kvalitetskontroll av utbildningar i coaching och mentorskap samt Certifiering av coacher och mentorer. Läs mer här.